• Man - Fre 8.30 - 16.30
  • RØDEGARDSVEJ182B, 5230 ODENSESV
  • +45 79 30 43 24

Hvad er flexleasing?

HVAD ER FLEXLEASING / PRIVAT LEASING?

Flexleasing er som ordet antyder flexibelt. Du har her muligheden for at lease “drømmebilen” over en kortere eller længere periode. Det kan være, at drømmen er at lease en sportsvogn i et par år, men kun at benytte den i sommermånederne. Så er flexleasing løsningen. Leasingydelsen vil i et sådant tilfælde være udtryk for det vurderede “tab” af bilens værdi, forrentning af bilen uden afgift, samt afgift i de antal mdr., hvor bilen ønskes benyttet. Denne løsning er LANGT billigere end en tilsvarende traditionel løsning.

Har du allerede en bil/motorcykel uden afgift, så lad os hjælpe dig med at få den ud at køre.
Vi kan også finde lige præcis din ønskede bil i udlandet, hjælpe dig med afhentning, papirarbejde og toldsyn.

HVORFOR FLEXLEASING?

Der kører allerede mange biler på de danske veje, som kører på flexleasing. Bilerne er likviditetsmæssigt ikke så hårdt belastede som traditionelt købte eller leasede biler.
Den største besparelse i flexleasing ligger i de biler, der kun benyttes en del af sæsonen, idet man kun betaler afgift for den del af året, hvor man benytter bilen.
Selve besparelsen ligger i den alt andet lige væsentlige besparelse, der ligger i selve afskrivningen af bilen, idet denne afskrives uden danske afgifter.
Et andet godt argument for at benytte flexleasing er fremtidssikring. Der har igennem mange år været tale om en egentlig afgiftsomlægning af motorkøretøjsafgifterne i Danmark. Det er ikke uvæsentligt, hvad en sådan eventuel omlægning vil betyde for de køretøjer, der allerede er i Danmark med en fuld betalt afgift. Såfremt køretøjet er flexleaset, er det uden afgift og kan derfor sælges i andre lande. Dette udvidede markedsområde vil alt andet lige betyde en højere gensalgspris for det brugte køretøj.

Kontakt os for en dialog omkring dine ønsker.
Skriv til os på leasing@danicaleasing.dk, eller ring på 79 30 43 24.